Ders Ekleme-Bırakma (Add-Drop) Randevusu / Önlisans-Lisans

2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi için ders ekleme-bırakma (add-drop) işlemleri 7-9 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ders ekleme-bırakma (add-drop) işlemleri için 2 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 11.00’danitibaren “Öğrenci Sayfaları”ndan randevu alınması gerekmektedir.

Add-Drop için her öğrenciye 120 dakikalık bir işlem süresi ayrılmıştır. Belirtilen süre içinde Add-Drop’unu tamamlayamayan öğrenci, aynı gün öğleden sonra için randevu alabilir. İşleme başlamadan önce akademik danışmanlarıyla görüşmek yararlı olacaktır.

İlgili tarihler arasında program koordinatörü/danışmanlarının onayı ile yönetmelikte belirlenen asgari ve azami kredi sınırları içinde ders programınızda değişiklik yapabilirsiniz. Seçmiş olduğunuz dersi bırakabilir veya yeni ders alabilirsiniz.

Ders ekleme- bırakma işlemlerinin yalnızca seçmeli dersler için uygulanabileceğini, zorunlu derslerin değiştirilemeyeceğini hatırlatmak isteriz.

Ders ekleme-bırakma işlemlerinizi BİLGİ SIS öğrenci sayfanız üzerinden çevrimiçi olarak yapabilirsiniz.