BİLGİ Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencisi Sude Deveci’ye Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’nda ikincilik ödülü

BİLGİ Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencisi Sude Deveci, Orta Anadolu Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından bu yıl 15.si düzenlenen “Design for Export” temalı Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’nda akıllı mobilyalar kategorisinde ikinci oldu.

Değişen ev, ofis ve mutfak-banyoların gelecekte kullanılacak mobilyalara nasıl yansıyacağını öngörmek ve ihracat potansiyeli taşıyan yaratıcı tasarımları ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen yarışmaya Türkiye genelinde 972 proje katıldı.

BİLGİ Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencileri Sude Deveci, Elif Zeynep Bostancı, Gözde Türkmen, Hamiyet Onay, Mevlüt Mert Çeker, Semanur Uysal ve Toraman Hazar Aksak Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Soylu, Dr. Öğr. Üyesi İlayda Soyupak ve Rana İmam tarafından yürütülen ID 302 Industrial Design Studio IV dersi kapsamında yaptıkları projelerle yarışmaya katıldı. Öğrencilerimiz birinci aşamayı geçen 25 proje arasına girerek finalist oldu.