BİLGİ Hukuk öğrencileri 8. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması’nda ödül aldı

İstanbul Tahkim Merkezi tarafından BİLGİ ev sahipliğinde düzenlenen 8. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması 4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleşti. Yarışmada 13 şehirden 60 takım yarıştı.

BİLGİ Hukuk öğrencileri İrem Altunkalem, Hazal Sumaytaoğlu, Barkın Dil ve Berfin Dev’den oluşan 519 numaralı takım yarışmanın final oturumunda yarışmaya hak kazanarak yarışmayı 2. olarak tamamladı.

519 numaralı takım üyesi İrem Altunkalem bütün yarışmacılar arasında en yüksek puanlara sahip konuşmacı olduğu için Geleceğin Tahkim Avukatı ödülüne layık görüldü.

Öğrencilerimiz Hilal Tuzci, Bengisu Kılınç, Buse Yıldız, Bade Şaylan ve Esra Varol’dan oluşan 520 numaralı takım da yarışmayı başarı ile tamamladı.

Takımlarımızın koçluğunu üstlenen sevgili mezunlarımız M. Emin Zonturoğlu, Arda Özkan, Damla Özbay ve Ayşe Aktaş’a özverili liderlikleri için çok teşekkür ederiz. Yarışmaya hazırlanıp fakültemizi temsil eden tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.