Turizmin Sigortası: Gastronomi Paneli
Moderatör:
Kerem Köfteoğlu (Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği Başkanı)
Konuşmacılar: Nedim Atilla (Gazeteci ve Yazar) Gürkan Boztepe (Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı) Yrd. Doç. Dr. Dilistan Shipman (BİLGİ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı) Necdet Koç (Yeme İçme Profesyonelleri Derneği Başkanı)
İstanbul Bilgi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu ile Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED) işbirliğinde ve BİLGİ Turizm ve Gastronomi kulüplerinin organizasyonunda düzenlenen panelde Türkiye'nin gastronomik potansiyeli ve bu potansiyelin yerli ve yabancı pazarlarla buluşturulmasının yollarını tartışılacak.
Panele katılım için lütfen 31 Ekim 2016 tarihine kadar Kayıt Formu'nu doldurunuz.
Tarih: 2 Kasım 2016
Saat: 15.00-17.00
Yer: santralistanbul Kampüsü, Etkinlik Çadırı