Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu / Gastronomi ve Mutfak Sanatları – Doktor Öğretim Üyesi

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı’nda açık bulunan 2 (iki) öğretim üyesi kadrosuna 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak Doktor Öğretim Üyesi alınacaktır.

İlan Başvuru Tarihleri: 04.05.2021 - 24.05.2021

Resmi Gazete İlan Tarihi: 04.05.2021 /31474

Adaylarda Aranan Özellikler:

Gastronomi veya yiyecek çalışmaları (food studies) alanlarından birinde doktora derecesine sahip olmak..

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu, kimlik fotokopisi, özgeçmiş, doktora belgesi ile diğer öğrenim belgeleri (belgelerin asılları ile fotokopilerinin getirilmesi gerekmektedir), YÖK denklik belgesi (yurtdışından alınmış diplomalar için), İngilizce dil belgesi (YÖKDİL/YDS -80 puan olmalıdır- ya da ÖSYM tarafından eşdeğer kabul edilen yabancı dil sınavı) ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını başvuru dilekçelerine ekli olarak süresi içinde, 1 adet basılı kopya ve 4 adet dijital kopya (USB) olarak Yüksekokul Müdürlüğü’ne teslim edeceklerdir.

ÖNEMLİ:

Yabancı dil muafiyeti ile ilgili yönetmelik maddesine buradan ulaşabilirsiniz.

Adayların başvuruları, İstanbul Bilgi Üniversitesi Performans Ölçütleri ve Akademik Atama ve Yükseltme Kıstasları Yönergesi'nde belirtilen kriterleri yerine getirmeleri halinde değerlendirmeye alınmaktadır. Başvuru formu doldurulurken bu hususun dikkate alınması rica olunur.

Eksik evrakla yapılan, süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi:

İstanbul Bilgi Üniversitesi

Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu

santralistanbul Kampüsü

Eski Silahtarağa Elektrik Santralı

Kazım Karabekir Cad. No:2/13

34060 Eyüp / İstanbul

Yüksekokul Müdürlüğü: 0212 311 74 39

NOT: 17 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular, ilgili kampüs güvenliğine teslim edilebilir veya kargo ile gönderilebilir.