Doktora Öğrencileri

ABDURRAHMAN ÜMİT GÖKTEPE
Ümit Göktepe İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Makine Mühendisliği (Lisans), Boğaziçi Üniversitesi’nden Otomotiv Mühendisliği (Yüksek Lisans) derecesine sahiptir. London School of Economics’te Pazarlama üzerine eğitim almıştır. Mercedes-Benz, Ford Otosan, TOGG gibi firmalarda yurt içi ve yurt dışı lokasyonlarda, satış, pazarlama ve strateji birimlerinde farklı sorumluluklar üstlenmiş olup, şu anda Akdeniz Chemson’da Global Pazarlama Müdürü olarak görev yapmaktadır. Örgüt Teorisi, Örgütsel Davranış, Stratejik Yönetim, Pazarlama İletişimi ve spesifik olarak B2B Fuarlar başlıca ilgi alanlarıdır.
Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/um... 

Tez Konusu: A research study on effectiveness and motives of trade-show participation at a Turkish B2B company operating in plastic sector: discovering institutional field foundations, interpretation from isomorphism perspective and evaluation of efficiency.

Tez Danışmanı: Prof. Dr. Beyza Oba


AHMET NUMAN CEBECİ

Tez Konusu: Reducing Complexity of Organizations from Systems Theory Perspective

Tez Danışmanı: Doç. Dr. Evren Hoşgör 


ALİ YILMAZ YILDIZ
Yılmaz Yıldız, Zurich Sigorta Grubu’nun Türkiye CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.  Aynı zamanda Z Zurich Vakfı mütevelli heyeti üyesidir. TED Ankara Koleji mezunu olan Yıldız, Boston Üniversitesi’nde Ekonomi ve İşletme fakültelerini şeref dereceleriyle bitirdi. Almanya’da Heidelberg Üniversitesi’nde AB genişleme politikaları üzerine çalışan Yıldız, Harvard Üniversitesi, Harvard Business School’dan yüksek lisans (MBA) derecesiyle mezun oldu. Yıldız, kariyerine T.C. Başbakanlık Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı’nda başladı. İhracat ve Yatırım Teşvikleri ve Dünya Bankası Projeleri Dairesi’nde sağlık, eğitim ve teknoloji sektörlerinde uzmanlaştı. Sonrasında, Bain&Co uluslararası danışmanlık şirketinin Avrupa, Orta Doğu ve Asya’daki büyüme, inovasyon ve yeniden yapılandırma projelerinde Strateji Danışmanı; Garanti Bankası ve Garanti Sigorta’da Birim Müdürü ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. BNP Paribas Grubu’nun uluslararası sigorta iştiraki CARDIF Türkiye’nin hayat ve elementer sigortacılık sektörlerindeki iki şirketinin Kurucu CEO’su ve sonrasında Groupama Sigorta ile Groupama Hayat ve Emeklilik şirketlerinin CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Harvard Business School Mezunlar Derneği Başkanı, YenidenBiz Eş Başkanı, Yanındayız ve TÜSİAD üyesidir. İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Koç Üniversitesi’nde geçmişte girişimcilik ve inovasyon konularında dersler vermiş olan Yıldız, aynı zamanda Türkiye’nin önde gelen melek yatırımcı platformu Galata Business Angels üyesi ve yatırımcısıdır. BloombergBusinessweek dergisinde’de yazıları yayımlanmaktadır.

Tez Konusu: The Impact of Angel Investors on the Entrepreneurial Process: How do Angel Investors Impact Early Stage Start-Ups?

Tez Danışmanı: Prof. Dr. Gonca Günay


ATİKE UĞURLU

Tez Konusu: The Impact of Artificial Intelligence on Consumer Decision Making Process

Tez Danışmanı: Prof. Dr. Emine Eser Gegez


AYÇA ŞİŞMAN AYDIN

Tez Konusu: A Dual Pathway Model of the Impact of Artificial Intelligence Awareness' on Employee Attitudes, Based on the Cognitive Appraisal Theory and the Job Demands-Resources Model

Tez Danışmanı: Prof. Dr Serdar Karabatı


BAŞAK COŞKUN
Başak Coşkun 1997 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nde lisans derecesini tamamladı. Profesyonel iş yaşamına uluslararası danışmanlık ve denetim şirketlerinde başlayan Coşkun, daha sonra kurumsal finansman, şirket birleşmeleri ve devralmaları ve özelleştirmelere odaklı olarak yatırım bankacılığı alanında  ve bankaların ve çeşitli teknoloji şirketlerinin işgeliştirme ve stratejik planlama bölümlerinde üst düzey yönetici olarak görev yaptı. 2016 yılındaİstanbul Bilgi Üniversitesi Felsefe ve Toplumsal Düşünce programında neoliberalizm konusunda tez çalışması ile yüksek lisansını tamamladıktan sonra, 2019 yılında Neoliberal İktidar ve Özne: Foucault’nun İzinde Güncel Bir İnceleme adlı kitabı yayımlandı. 2020 yılından itibaren FutureWise Araştırma ve Danışmanlık şirketinde kurucu ve yönetici ortak olarak çalışmakta ve küresel ekonomi politik ve strateji alanında araştırmalar ve danışmanlık yapmaktadır. FutureWise yayınları arasında “Dünya Dönüşürken: Covid-19 Sonrası Küresel Ekonomi Politik ve Toplumsal Görünüm (2020)”, “Developing Knowledge-Based Dynamic Capabilities for Strategizing in Times of Structural Change (2022)”, “İş Yaşamında Kadınlar: Güncel Sorunlar ve FutureWomen Yaklaşımı (2022)” ve “Covid-19 Sonrası Yeni Çalışma Modelleri ve Yeni Çalışma Mekânları (2020 ortak yazar)” adlı raporlar bulunmaktadır. 2021 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Doktora programına başlayan Coşkun, ekonomi politik ve stratejik yönetim alanlarına odaklı olarak akademik çalışmalarına devam etmektedir.

Tez Konusu: The Effects of the Crisis of Neoliberalism on Institutional Logics: A Foucauldian Discourse Analysis

Tez Danışmanı:  Doç. Dr. Evren Hoşgör 


BURCU SELCAN
Burcu Selcan, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Pazarlama alanında doktora adayıdır. Işık Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği lisans eğitimi almış ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde pazarlama odaklı MBA programını tamamlamıştır. Bu farklı disiplinlerdeki eğitimleri sayesinde dayanıklı tüketim malları, ev güvenliği, telekomünikasyon ve finansal çözümler sektörlerinde 15 yılı aşkın deneyiminde proje yönetiminden, ürün yönetimine, marka yönetiminden dijital ürün ve servis geliştirmeye çeşitli pozisyonlarda ödüllü dijital dönüşüm projelerini, müşteri kazanımı ve gelir artışı odaklı kampanyaları başarıyla yürütmüştür. 2017 yılında, bir girişimcilik hikayesi olarak sektördeki büyük numara şık ve kaliteli kadın ayakkabısı bulma sıkıntısına çözüm bulmak adına kız kardeşi ile birlikte Edzashoes'u kurmuştur. Dijital pazarlama ve e-ticaret tutkusuna ek olarak, e-ihracat alanında çeşitli seminer ve programlara katılarak kendini geliştirmiş ve yüksek lisans bitirme projesini ‘E-ihracat’ta Kobi’lerin Karşılaşacağı Fırsatlar ve Engeller’ üzerine yapmıştır. 15 yıllık iş deneyiminden sonra akademik kariyere yönelmiş ve yapay zekanın iş dünyası ve müşteriler üzerindeki etkilerini araştırmaya yönelik bir ilgi geliştirmiştir. Bu doğrultuda, doktora tez çalışmasını "Spesifik Kişiselleştirilmiş Öneriler Sosyal Kimliğe Faydadan Çok Zarar mı Veriyor? Düzenleyici Aracı Model" başlığıyla sürdürmektedir.

Tez Konusu: Spesifik Kişiselleştirilmiş Öneriler Sosyal Kimliğe Faydadan Çok Zarar mı veriyor? Düzenleyici Aracı Model 

Tez Danışmanı: Prof. Dr. Şule Işınsu Özmen


BURÇİN YAZAR

Tez Konusu: Psychological Safety: Taking Stock and Looking Forward

Tez Danışmanı: Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aydemir


CANSU ALTAN ÖZGÜN
İş hayatımdaki yirmi yılı aşkın süre boyunca, sürekli iyileştirme, sürdürülebilirlik vizyonu, yalın yönetim, proje yönetimi ve ekip yönetimi becerileri geliştirmemi sağlayan güçlü yönetim sistemleri, kalite kontrol ve müşteri ilişkileri becerileri geliştirdim. Üst düzey yönetim kararlarını desteklemek için veri analizi, sentezi ve veri görselleştirme konusunda yetkinim. Yönetim ekibine stratejik planlama, hedeflerle yönetim ve hedef yayılımı konusunda akıl hocalığı yapabilirim. Zorluklara ve değişikliklere karşı başarılıyım ve bu yüzden becerilerimi bir doktora derecesi ile güçlendirmeye karar verdim. Değişime uyum sağlama yeteneğim, dinamik iş ortamlarında kolaylıkla hareket edebilmemi sağlar. Enerjimin, analitik becerilerimin, organizasyonel yeteneklerimin ve problem çözmedeki yaratıcılığımın nerede olursam olayım olumlu bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Ekip hedeflerine ulaşmak için bir ekiple çalışırken olduğu kadar bir ekibin parçası olarak işbirlikçi bir şekilde çalışırken de aynı derecede rahatım. Her düzeydeki meslektaşlarımla mükemmel ilişkiler kurma ve sürdürme yeteneğim, güçlü kişilerarası becerilerimin bir kanıtıdır. Mesleki becerilerim şunlardır: Yönetim Sistemleri: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001, ISO 22000, ISO 28000 ve ISO 27001, FSC, NSF; İş Mükemmelliği; EFQM Değerlendiricisi (KALDER); Cam Elyaf, Kompozit Malzemeler, Doymamış Polyester Reçine ve Plastik Kalite Kontrolü; Sürdürülebilirlik; Proje Yönetimi; Ekip yönetimi ve liderliği; Müşteri ilişkileri; Satış ve Pazarlama; Güçlü akademik geçmiş. Bilgi Üniversitesi'nin bir parçası olmaktan çok mutluyum ve bundan gurur duyuyorum. Amacım, deneyimlerimi İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin sağlam akademik bakış açısıyla birleştirerek dahil olduğum iş ortamında fark yaratmaktır.

Tez Konusu: Unique complexities of family businesses that affect (facilitate or hinder) their long-term survival/sustainability

Tez Danışmanı: Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aydemir

CV


ECE AKSOY
Finans, telekomünikasyon, e-ticaret, perakende, üretim ve inşaat sektörlerinde ulusal ve küresel şirketlerde 20 yıllık deneyime sahip İnsan Kaynakları Uzmanı, tüm İnsan Kaynakları disiplinleri ve idari işler üzerinde çalışmaktadır. CTI tarafından eğitilmiş ve sertifikalandırılmış Co-Active Coach, ICF akredite Associate Certified Coach.

Tez Konusu: Coaching in Organizations in Turkey

Tez Danışmanı: Prof. Dr. Beyza Oba

CV


ESRA BAŞOĞLU:

Tez Konusu: Population Ecology and Local Specialist Film Production Organizations in Turkish Film Industry

Tez Danışmanı: Prof. Dr. Beyza Oba


EVREN DAĞ BAŞAR

Tez Konusu: Exploring the Consumer Brand Relationship Dimensions Resulting From Interacting with AI-Augmented Brands

Tez Danışmanı: Prof. Dr. Yonca Aslanbay


FARUK CEYLAN
Enerjisa Üretim’de psikososyal destek uzmanı olarak çalışan Faruk Ceylan, örgütlerde psikososyal sağlık ve güvenlik konularına odaklanmaktadır. Duyguların iş yaşamında ele alınması, iş yaşamında yaratıcılık ve anlam, psikanaliz, nitel araştırma, çeşitlilik ve kültür çalışmaları ilgilendiği temel konular arasındadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Örgütsel Psikoloji yüksek lisans programından 2019 yılında, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyoloji lisans programından ise 2015 yılında mezun olmuştur. Lisans tezini “Melek, Palyaço ve Kadın: Kendi Gözlerinden Drag Queen’ler” başlığı ile, yüksek lisans tezini ise “Bipolar Bozukluk Tanısı Almış Çalışanların İş Yaşamı Deneyimleri” başlığı ile tamamlamıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde “Organization Studies” alanında doktora eğitimine devam eden Ceylan, İş, Örgüt, Endüstri ve Çalışma Psikologları Derneği’nin yönetim kurulunda yer almaktadır.

Tez Konusu: Understanding Queer Employees’ Meta Emotions Experiences with Institutional Logic Theory

Tez Danışmanı: Prof. Dr. Beyza Oba


FIRAT CENGİZ

Tez Konusu: Future of Work in Creative Industries

Tez Danışmanı: Prof. Dr. Gonca Günay


FİLİZ ECET

Tez Konusu: Tapping into the Power of Meaningful Work: Attracting Top Talents to Technology Startups during the Development Stage in Türkiye

Tez Danışmanı: Doç. Dr. Başak Uçanok Tan


HANDAN ODAMAN UŞAKLIGIL
Boğaziçi Üniversitesi psikoloji bölümünden yüksek onur derecesiyle mezun oldu. Ardından aynı üniversitede bilişsel psikoloji alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Tezini “Benlik Kurgularını Kısa Süreliğine Erişilebilir Hale Getirmenin Otobiyografik Anı ve Dikkat Süreçlerine Etkisi” konusunda gerçekleştirdi. Bu süreçte araştırma görevlisi olarak Boğaziçi Üniversitesi’nde çalışmasının ardından, psikoloji ve işletme alanlarını birleştirerek kurumlara eğitim ve danışmanlık hizmeti veren Baltaş Grubu’nda akademik faaliyetlerden sorumlu olarak görev almaya başladı. Temel bazı sorumlulukları arasında sınıf içi ve e-öğrenme içeriklerinin tasarlanması, araştırma ve test geliştirme projelerinin yönetimi, makale, kitap bölümü ve kitap gibi yayınlara entelektüel katkı yapılması, üç ayda bir çağdaş organizasyonel yönetim konularını inceleyerek iş profesyonellerine ulaştıran bir dergi yayınlanması, düzenli gerçekleştirilen İş ve Psikoloji toplantılarının moderasyonu gibi çeşitli Ar-Ge fonksiyonlarının yürütülmesi bulunuyor. Baltaş Grubu’ndaki rolünün yanı sıra, davranış değişikliği konusundaki yenilikçi müdahale yaklaşımı olarak, Türkiye’nin ilk sivil toplum dürtme tasarım grubu Nudge Network Türkiye’nin kurucu üyeleri arasında yer alıyor. Akademik çalışmaları, yayınları, program ve podcast kayıtları ile yer aldığı projelere ilişkin ayrıntılı bilgiye https://www.linkedin.com/in/ha...  profilinden, yayına hazırlanmasından sorumlu olduğu Kaynak dergisindeki makalelerine https://kaynakbaltas.com/autho... adresinden erişilebilir.

Tez Konusu: TBA

Tez Danışmanı: TBA


HAYRETTİN BÜLENT METİNER

Tez Konusu: Relation Between Corporate Governance and Innovativeness in Turkish Companies; Alignment of Interests of Both Investors and Managers in Particular

Tez Danışmanı: Prof. Dr. Gonca Günay


HÜSEYİN HÜSEYİNZADE

Tez Konusu: TBA

Tez Danışmanı: TBA


KERİM BALCI
Kerim Balcı, 2018 yılında psikoloji lisansını bitirdikten sonra aynı yıl İstanbul Bilgi Üniversitesi’de Örgütsel Psikoloji yüksek lisans programına kabul almıştır ve Prof. Dr. İdil Işık ile çalışmaya başlamıştır. İdil Işık ile beraber, ‘Engelli Çalışanlara Yönelik Kapsayıcı Uygulamalar Hakkında Bilgi Edinmek: Türkiye’deki Beyaz Yakalı Profesyonellerin Bakış Açısı’ isimli kitap bölümünü yayınladıktan sonra, İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesinde, destek personellerine yönelik planlanan ve uygulanan ‘Kolay Gelsin’ isimli projeye eğitimci ve eğitim geliştiricisi olarak katkı sağlamıştır. 2023 yılında klinik psikoloji yüksek lisansını tamamlayıp, klinik psikolog unvanını almıştır. Örgütsel Psikoloji yüksek lisans programından, tutkunun iki boyutlu modelinin iş-aile çatışması üzerindeki etkilerini inceleyen teziyle mezun olmuştur. İlgi alanları; işe yönelik tutku, lider-üye etkileşimi, değişen iktidar yöntemleriyle beraber gelişen liderlik stratejilerini içermektedir. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışmaktadır.

Tez Konusu: TBA

Tez Danışmanı: TBA


MUHAMMED FURKAN ÜNAL

Tez Konusu: Institutional Capacity Building in Service Sector

Tez Danışmanı: Doç. Dr. Evren Hoşgör 


MÜGE TUNA

Tez Konusu: Perception Toward Organizational Inequality in Türkiye

Tez Danışmanı: Prof. Dr. Haluk Levent 


NEYLAN TOKERLER
1977 İstanbul doğumluyum.  Evli ve 9 yaşında kız Golden Retriever ile 4.5 yaşında kız-erkek ikiz çocuklarımın annesiyim.  2000 yılı Bachelor of Science Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği ve 2004 yılı Masters of Science Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi mezunuyum. 1999 yılından itibaren HP Inc. firmasında servisler, müşteri yönetimi, müşteri desteği alanlarında çalışıyorum. 2017'de Bilgi Üniversitesi Organisation Studies Doktora programına katıldım. 2021'de Yeterlik sınavlarını geçtim.  Son iki yıldır ise Assoc. Prof. Evren Hoşgör ile Liderlik ve Duygusal Emek üzerine tez çalışmamı yürütüyorum.

Tez Konusu: Happiness at Work: Is it an Antithesis of Alienated Labour or a Dark Side of Emotional Labour?

Tez Danışmanı: Doç. Dr. Evren Hoşgör 


ONUR UÇAR

Tez Konusu: Group Psychological Safety, Job Crafting and Relationship with Attribution Theory: A Research on Group Relations Among Call Center Workers

Tez Danışmanı: Prof. Dr. Gonca Günay


SELİN ARSLANHAN
Selin Arslanhan, 15 yılı aşkın süredir teknoloji politikası ve sürdürülebilir kalkınma üzerine çalışmakta, çok sayıda paydaşla çeşitli araştırma projeleri ve programları yönetmektedir. 2008 yılında İstanbul Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünden lisans derecesini tamamladıktan sonra, 2010 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nden İşletme Yüksek Lisans derecesini aldı. Yüksek lisans tezi, biyoteknoloji girişimlerinde tamamlanmamış Ar-Ge projelerinin ekonomik değerlemesine odaklanmıştır. Yüksek lisans çalışmalarıyla eş zamanlı olarak, 2008 yılında önde gelen bir düşünce kuruluşu olan TEPAV'da araştırmacı olarak çalışmaya başladı. 2014 yılında TEPAV'da İnovasyon Çalışmaları Programını kurarak 20'den fazla araştırma projesi yürüttü. Aynı dönemde TÜBİTAK desteğiyle kendi girişim şirketi ReDis'i kurdu. ReDis'te teknoloji politikası ve inovasyon stratejisi üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Uluslararası kuruluşlar (IFC ve Eurochambres gibi) ve ulusal kuruluşlar (TÜBİTAK, TTGV ve Boğaziçi Üniversitesi LifeSci gibi) ile ortaklık kurarak çeşitli araştırma projeleri ve hızlandırıcı programlar yürütmüştür. Ayrıca yeşil yatırım ekosisteminin gelişimine katkıda bulunmak için danışmanlık hizmeti vererek yeşil teknolojilere odaklanan derin teknoloji VC fonlarına danışmanlık yapmaktadır. Bu bağlamda, Türkiye için bir yeşil ekonomi platformu başlatmak üzere Letven Capital ve GISED ile iş birliği yapmıştır. Selin, 2018'den beri Dünya Gazetesi ve Ekonomim Gazetesi için teknoloji ve inovasyon trendleri üzerine köşe yazıları yazmaktadır. Politika ve strateji geliştirme konusunda uzmanlaşmış veri odaklı bir profesyonel olarak, teknoloji politikası ortamlarında danışmanlıkta kanıtlanmış bir geçmişe sahiptir. 15+ yıllık profesyonel ve akademik kariyeri boyunca Türkiye-AB İş Diyaloğu Final Konferansı, Horasis Küresel Toplantısı, Innovation20 Avustralya, BIO Uluslararası Kongresi ve Think20 Çin gibi önemli uluslararası konferanslarda konuşma ve moderatörlük deneyimine sahip olmuş ve çeşitli yayınlara katkıda bulunmuştur (ayrıntılar ekteki özgeçmişte bulunabilir).

Tez Konusu: TBA

Tez Danışmanı: TBA

CV


ROY DÜLGAR

Tez Konusu: The Great Transformation of Knowledge Economics: A Marxian Approach

Tez Danışmanı: Doç. Dr. Evren Hoşgör 


SEMA DURMAZ

Tez Konusu: Composing Competitive Market Strategies Through Innovation Using Digital Tools in E-Farming

Tez Danışmanı: Prof. Dr. Emine Eser Gegez


SIRMA DUMAN 

Tez Konusu: TBA

Tez Danışmanı: TBA


SULTAN MURADOV
Sultan Muradov, yakından ilgilendiği Örgütsel Davranış ve Klinik Psikoloji alanlarını birleştiren doktora tezi üzerinde çalışmaktadır. Bipolar bozukluk tanısının ve buna bağlı damgalamanın işlevselliği nasıl doğrudan ve bireylerin damgalamayı yorumlaması yoluyla etkilediğini tartışan bir doktora tezi hazırlamaktadır. Psikososyal ve fiziksel engellerle ilgili damgalanma deneyimlerini araştırmaya olan ilgisi daha önce yaptığı çalışmalarda da görülmektedir. Sultan, daha önce fiziksel engellerin ve mesleki işlevselliğin nasıl ilişkili olduğunu araştıran projelerde çalışmıştır. Prof. Dr. İdil Işık'ın danışmanlığında meslektaşlarıyla beraber çeşitli kongrelerde bu konuyla ilgili yazılı bildiriler ve posterler sunmuştur. Araştırma Alanları: İş Yerinde Damgalama, Nitel Araştırma, Basmakalıp Yargı Tehdidi, Bipolar Bozukluk, Örgütsel Davranış, Örgütsel Psikoloji, Gömülü Kuram, Yorumlayıcı Olgu Bilim Analizi. Diller: Azerbaycan Dili, Türkçe, İngilizce, Rusça, İtalyanca, İspanyolca.

Tez Konusu: Çalışma ve İstihdamda Bipolar Bozukluk Tanılı Kişilerde Damgalama

Tez Danışmanı: Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Maçkalı

CV


SUNA ÖZKUL

Tez Konusu: In the Context of Relationship Marketing, Algorithm Recommendations vs Hand-Picked Curation Model for Video on Demand (VOD) Services: MUBI Case

Tez Danışmanı: Prof. Dr. Emine Eser Gegez


ŞAFAK IRKLI
Reklam sektöründe hem reklamveren hem de ajans temsilcisi olarak 25+ yıllık deneyime sahip kıdemli markalaşma ve kurumsal iletişim uzmanı. Reklam, halkla ilişkiler, dijital, sosyal medya ve etkinlik organizasyon ajanslarını kurma ve yönetme konusunda kapsamlı deneyime ve basılı materyallerin üretimi ile açık hava etkinlikleri için stant tasarımları ve markalaşmayı denetlemeye sahip - çok sayıda yerel ve uluslararası markaya, özellikle finans ve misafirperverlik sektörlerinde kurumsal markalaşma ve pazarlama stratejileri sağlamada kanıtlanmış bir başarı geçmişine sahip. 2021'de Pazarlama üzerine bir yüksek lisans tezi tamamladı: “Olumsuz Haberler Durumunda Marka Değeri Yönetimi için Stoacı Temeller”. Tez, tüm paydaşları, toplumu ve doğayı önemseyen erdemli markaların marka değerinde güçlü ve olumsuz tanıtımlara karşı dirençli olduğunu göstererek sürdürülebilirliğin temel fikirlerini destekledi. Şu anda marka kişiliği, algılanan erdemler ve tüketici davranışına odaklanmakta. Bütçe yönetimi yeteneklerine sahip deneyimli reklam profesyoneli/ekip yöneticisi. 

Tez Konusu: Perceived Brand Virtue Scale Development

Tez Danışmanı: Prof. Dr. Emine Eser Gegez

CV


ŞANSER YENER

Tez Konusu: Using Causal Inference in Identifying Best Practices for Primary, Secondary, and Tertiary Organizational Trauma Prevention

Tez Danışmanı: Prof. Dr. İdil Işık


ZÜBEYDE GÜLCE ÇUHACI TAŞDELEN
Örgütsel Çalışmalar alanında araştırmacı/doktora adayı, 14+ yıllık uygulayıcı, liderlik, danışmanlık ve eğitmenlik deneyimine sahip, çoğunlukla proje yönetimi, PMO kurulumu ve tasarımı, yönetişim, süreç dönüşümü, çevik uygulamalar, örgütsel dönüşüm ve telekom, bankacılık ve finansal hizmetler, otomotiv ve yönetim danışmanlığı sektörlerinde faaliyet gösteren çeşitli lider şirketlerde değişim liderliği. Akademik ilgi alanları çoğunlukla örgütsel davranış, liderlik, paradoks teorisi, paradoksal liderlik, stratejik karar alma ve İstatistik ve Endüstri Mühendisliği alanlarında BSc. ve MSc. dereceleri de dahil olmak üzere güçlü bir nicel yöntem geçmişine sahip kritik yönetim çalışmalarıdır. Akademik geçmişini ve seçkin deneyimini birleştirerek kuruluşların ve liderlerin karmaşık iş bağlamlarında gezinmelerine, performanslarını yönlendirmelerine ve VUCA iş ortamının gereksinimleri için becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için oldukça motivedir. Ayrıca liderlerin ve kuruluşların diyalektik ve kalıpların dışında düşünmelerini ve gerektiğinde buna göre hareket etmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.

Tez Konusu: Strategizing Paradoxical Thinking Mindset and Leadership Behaviour in Strategic Decisions

Tez Danışmanı: Prof. Dr. Gonca Günay

CV